RÄFSGATAN 20

LIMHAMN

Med närhet till Hyllie Station, Emporia och både Inre- och Yttre Ringväg, alldeles vid Kalkbrottet och dess naturområde, ligger denna fina 3:a högst upp i huset på våning 4 av 4! Fastigheten som byggdes år 2018 bjuder på moderna materialval och en fin planlösning. Boyta 78 kvm fördelat på 2 sovrum, socialt kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning och rymligt badrum. Stor balkong med sol största delen av dagen. Vindsförråd i direkt anslutning till lägenheten. Mycket barnvänligt område med stora lekytor och bra skolor! Månadsavgift: 4249 kr. Pris: 2.950.000 kr.

Fakta

Utgångspris
2 950 000 kr
Månadsavgift

4 249 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

78 m²

Våningsplan

4 / 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljs

Byggnadsår

2018

Jur.kand. & reg fastighetsmäklare

Profil

Anna Herslow Deijenberg

+46709828687

anna@annahd.com

Övrigt

Kvadratsmart och ljus trerummare på insynsskyddat läge med välplanerade ytor och balkong i öster. Hall med säkerhetsdörr och förvaring i flera garderobssektioner. Välplanerat IKEA-kök med öppen planlösning in mot vardagsrum . Vita kökssnickerier, kombinerade kyl- och frysskåp, varmluftsugn och mikrovågsugn. Induktionshäll samt diskmaskin. Maskinerna är rostfria och diskmaskinen är inbyggd. Vardagsrum med stora fönsterpartier både mot söder och öster. Från vardagsrummet nås en stor balkong med plats för bord och stolar. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring genom flera garderober. Detta rum kan delas av till sovrum+ liten arbetshörna om behov finns. Ett mindre sovrum/barnrum med plats för säng och litet skrivbord finns också. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Tvättställ med kommod och duschväggar av glas. WC och handfat, allt i den vita färgskalan. Mycket rymlig klädkammare ligger i hjärtat av lägenheten. Lägenheten har genomgående fina ekparkettgolv och vita släta väggar. Vindsförråd tillhör lägenheten. Parkeringsplats eller garageplats finns att hyra enligt kösystem. Uppgifterna i beskrivningen kontrollerade med Brf Spira/Bonea 2021-03-22. Köparen uppmanas att själv kontrollera uppgifterna innan köp av bostadsrätten.

Tillträde

Diskuteras.

Kökstyp

Kök.

Våning och hiss

Hiss från markplan.

Ventilation

Mekanisk, typ FTX (frånluftsåtervinning).

Energideklaration

Utfört

Utförd: 25/11 2020

Klass

B

Drift per år

Försäkring

1 307 kr

Elförbrukning

4 254 kr

Summa

5 561 kr

Närområde

I Limhamn/Elinegård har det de senaste åren vuxit upp en helt ny stadsdel. Här ligger Malmös mest barnvänliga område med fina lekplatser och parkområden. Vackra promenad- och joggingstråk för de vuxna finns också. Närhet både till all service i Limhamn och till havet. På mindre än 15 minuter cyklar man till Emporia och Hyllie station och ett stenkast bort ligger utfarten till både Inre och Yttre Ringväg som leder vidare till kontinenten!

Byggnad

Typ

Flerfamiljs

Byggår

2018

Renoveringar

Föreningen kommer inom kort att asfaltera parkeringarna.

Förening

Namn

Brf Spira.

Organisationsnr

769632-3604.

Hemsida

https://www.brfspira.se/.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Höräfsan 1 och Höräfsan 2 med en tomtareal på 5968 kvm. Marken innehas med äganderätt. fastigheten består av fyra flerbostadshus med totalt 106 lägenheter. Samtliga bostäder är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan uppgår till 6266 kvm. Till fasigheten hör också 34 parkeringsplatser, 50 garageplatser och ett antal p-platser under carport. För frågor om föreningens ekonomi, vänd dig till föreningens ekonomiska förvaltare BoNea Förvaltning AB på telefon 040-6313050.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Garageplats: 750 kr, p-plats: 500 kr/månad.

Renoveringar

Framtida underhåll: tak över cykelställ/garage. skydd vid infarten till garage och asfaltering av parkering.

Tv och bredband

Com Hem.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

106 st.

Överlåtelseavgift

1 666 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder